Logga in

Glömt logindata?

Om butiken

WATH a Countrylife´s butik , är i högsta grad inspirerad av det engelska country livet. Med ungefär samma ruggiga väderklimat behöver också vi kläder som är praktiska men även snygga och stilsäkra. Det Irländska märket Jack Murphy har hittat det perfekta alternativet för detta. De har på ett stilsäkert sätt satt ihop en kollektion där du under varma dagar såväl som under ruggiga och regniga dagar alltid kan se chick ut.

 

Om du däremot föredrar en lite mer trendig stil kanske Martha Ridewear, ett ganska nytt svenskt kvalitetsmärke grundat 2008, passar dig bättre. Idéen här är också att koppla ihop lantliv och mode på ett trendigt sätt. Kläderna utstrålar attityd och stil. När man bär plaggen är det tydligt att det är Martha Ridewear oavsett om man väljer att bära dem i stallet, på jobbet eller i stan. Material och passform är viktigt. Fokus ligger på genomtänkt design och hög kvalitet.

 

Våra franska kvalitetsboots från Equi Comfort passar perfekt till den övriga countrystilen. Bootsen är antingen tillverkade i vaxat läder för en lite mer rustik känsla eller i mjukt europeiskt läder om du föredrar en lite mer exklusiv variant. Mycket sköna, hållbara och prisvärda boots.

Presenter och inredning är också mycket inspirerat av den engelska countrystilen.

 

Hundsortimentet består bl.a. av läderhalsband och läderkoppel, antingen med ett klassiskt utförande eller med lite mer blingbling på. Mjuka sköna bäddar och snygga matskålar.

 

Vi har också ett litet men noga utvalt sortiment för häst och ryttare. Bl.a. ridbyxor från franska Herve Godignon, snygga med bra passform och mjuk resår i nederkanten, och tävlingsskjortor i ren bomull från franska Charles de Nevel. Exklusiva schabrak för hopp och dressyr från Herve Godignon och Paddock med matchande benlindor och hättor. 

 

 

Köpvillkor & Information

Dessa hittar du här